Hvad er restylane og hvorfor er det effektivt?

I forholdt til botox, er behandling med restylane et relativt nyt emne inden for plastikkirurgiens verden. Midlet blev godkendt tilbage i 2003, og er kendt for at skabe gode resultater inden for eksempelvis udglatning af rynker eller løbeforstørrelse. Selv om botoxen til stadighed er den mest kendte filler, der findes på markedet, så har behandlinger med restylane efterhånden fået meget ros for at have samme synlige effekt på dybe rynker og smalle læber.

Det er særligt kvinder mellem 35 og 60 år, der ønsker at få sådan en behandling, og det endelige resultat kan ses efter en uges tid. Inden da, vil patienten, der har fået indsprøjtningerne tilføjet, opleve hævelser og mindre smerter, men historierne om kvinder og mænd, der har fået behandling med restylane, og som er tilfredse med resultatet er utallige, da det er en hurtig og effektiv måde at komme rynkerne til livs på.

Når beslutningen om at få indsprøjtet restylane, går man som regel til et privat behandlingssted, hvor patienten og behandleren sammen tager stilling til, hvor selve indsprøjtningerne skal foretaget, og hvor stor en mængde filler, der skal indsprøjtes, og så kan behandlingen, groft sagt, gå i gang.

Restylane indsprøjtes under huden, og virkningen ses, som sagt, allerede efter én uge. Selv om de fleste tænker på botox, når samtalen falder på fillers til rynkebehandling, er restylane i dag den mest solgte behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *