S6 Shampoo

S6 Shampoo – godt til gråt og bleget hår

En god shampoo er vigtigt både for ens hårs sundhed, men ligeledes udseende. Faktisk er det det første man bør have styr på, hvis man ønsker sundt hår. Da alle mennesker har forskellige typer hår (farve, tykhed, længde osv.), så handler det om at finde den shampoo der passer til ens hår. Det kan samtidig have en betydning, hvor ofte man tager et bad med shampoo, da det anbefales at man bruger et mildere produkt, hvis altså det bliver brugt dagligt.

Derudover skal man også være opmærksom på ingredienserne i produktet, da man nødigt skulle gå hen og få en allergisk reaktion eller andre sundhedsmæssige problemer. En af mulighederne er S6 Shampoo fra Echosline, som kan købes online på Shop Rosted.  Ingredienserne i denne er blandt andet gærede druer og silke proteiner.

S6 Shampoo er den ideelle shampoo til personer med gråt og bleget hår. Det skaber en kold tone, så man undgår gullige toner. Produktet arbejder med håret helt indefra, hvilket er grunden til at de gullige toner bliver nedtonet.

Anvendelse af S6 Shampoo

Det anbefales til folk med normalt hår, at man anvender S6 Shampoo ved at massere det ind i vådt hår og lader det derefter sidde i 1-5 minutter. Det skylles derefter ud.

Har man slidt, hvidt eller lysnet hår, så anbefales det, at man først kommer kur i det våde hår. Derefter påfører man S6 Shampoo ovenpå og skyller det ud med det samme. Hvis der er behov for det, så kan man gentage. Tiden kan ligeledes øges hvis behovet er der.

Hos Shop Rosted har de udover S6 Shampoo også andre shampooer samt andre hårpleje produkter. Man kan bestille det hele på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *