Hvad er et SEO firma egentlig?

Hvad er et SEO firma? Det spurgte en af mine gode venner mig om forleden dag, og jeg lagde naturligvis ud med at forklare at SEO står for Search Engine Optimization, men det vidste han da godt. Nå, men så fortsatte så med at forklare hvad SEO er. Nemlig at det handler om at få en hjemmeside ti at rangere højt på de forskellige søgemaskiner, men det vidste han naturligvis også godt. Nej, det han egentlig ville vide var hvordan man laver SEO optimering, og da måtte jeg være ham svar skyldig.

Siden da har jeg har jeg faktisk kontaktet et SEO firma for at få nogle svar, men det var meget begrænset hvad jeg kunne få at vide over telefonen. Jeg fik til gengæld tilbud et SEO kursus, til en ellers rimelig pris, men det er jo ikke noget jeg har brug for, så jeg har i stedet brug noget tid på at læse om det på nettet.

Som jeg forstår det, er det et SEO firma laver, at gå ind og optimere på selve hjemmesiden, i hvert fald til at starte med. De sørger så for at de rigtige søgeord går igen, at der bliver lavet meta tags med det rette indhold, at strukturen på siden er søgemaskinevenlig, også videre.

Jeg er sikker på at der er mange andre tiltag at man kan gøre, men da begiver jeg mig ud på usikkert farvand, hvilket jeg ikke ønsker.

En tanke om “Hvad er et SEO firma egentlig?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *