Jeg er stor fan af Simba Games og alle deres spil!

Efter at have prøvet mange forskellige spillesider, har jeg endelig fundet Simba Games, og det er den bedste, jeg har prøvet. Jeg har altid elsket at spille spil, men når man bor alene, kan det blive lidt svært. Derfor har jeg længe spillet på nettet, men nu bruger jeg kun en side, for de har det hele.
Simba Games har et kæmpe udvalg af forskellige spil, og jeg har kun prøvet en ti stykker indtil videre, men de er alle sammen rigtig sjove. Deres side er heldigvis let overskuelig, hvilket eller ofte kan være et problem på andre sider, synes jeg. Hos Simba Games er alle deres spil delt ind i kategorier, så man kan vælge om det er action, fun, kort, quiz eller logiske spil, man har lyst til at spille.

Mange, jeg kender, spiller bingo eller kortspil, men jeg er mere til action, så derfor passer Simba Games rigtig godt til mig. Under action kategorien har de hele sytten spil, så der er mulighed for at prøve mange forskellige spil. Det første, jeg prøvede, var et spil, der hedder Dirty Larry, hvor man skal hjælpe en orm med at få fat i nogle kager ved at grave nye gange. Udfordringer er, at man ikke må blive spist af de muldvarper, som løber rundt i gangene under jorden.

De mange spil hos Simba Games betyder, at man har lyst til at vende tilbage igen og prøve et andet spil. Lige nu har jeg kun prøvet alle deres singleplayer spil, men når jeg på et tidspunkt har været igennem dem, kan jeg fortsætte med spillene i multiplayer. Her kan man starte turneringer og konkurrencer, hvor man spiller med folk fra hele verden, og man bestemmer selv, hvor mange deltager, der kan være med.

Jeg er stor fan af Simba Games, så jeg håber, at vi ses derinde!

4 tanker om “Jeg er stor fan af Simba Games og alle deres spil!”

  1. Jeg kender godt Simba Games, de har en masse gode spil. Lige nu er jeg selv ret vild med On the Fly, hvor man skal lande de forskellig fly. Måske vi skulle lave en challenge en dag?

  2. Jeg kendte ikke til Simba Games, før jeg læste dit indlæg, så tak for det! Nu kan jeg slet ikke lade være med at spille. Har prøvet både Dirty Larry og On tje Fly – super sjove spil, så er bestemt med på en challenge en dag!

  3. Simba Games er simpelthen det bedste, jeg har prøvet! Det er nogle rigtig sjove spil, som har fået mig igennem mange kedelige timer på mit studie. Jeg har ikke prøvet de to spil, I nævner, men det kunne være sjovt at lave en lille udfordring til hinanden alligevel.

  4. Ja, jeg er helt klart med på en lille udfordring. Nu har jeg også fået prøvet andre spil hos Simba Games, så der er efterhånden mange valgmuligheder, når man skal spille. hvad havde I tænkt jer, at vi kunne lave en challenge i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *