Skrabelodder for en god sag

Jeg har i mange år købt de der skrabelodder, der støtter spejderne, for jeg synes det er vigtigt, at man ligesom støtter ungdommen og dens interesser. Det er da dejligt at se, at der stadigvæk er børn, der har lyst til at være spejdere.

Jeg synes den danske ungdom er begyndt at gå lidt op i hat og briller, men når der så står 3 små piger i deres spejderuniformer og sælger skrabelodder, så kan jeg ikke andet end smile, og være taknemmelig for, at det ikke er alle børn, der bliver teenagere den dag de fylder 10.

Det er faktisk utroligt, hvad de får samlet ind ved at sælge de skrabelodder, for jeg tror somregel, at de ender med at kunne komme afsted på en rejse allesammen, og det er alligevel noget af en belønning, så det støtter jeg gerne.

Det kan nu heller ikke være rart at stå i december måned, og sælge skrabelodder i sne og slud, sådan som de nu gør, men jeg tror de sætter en stor ære i, selv at kunne samle penge sammen, så de kan komme afsted, og det er jo godt at de lære det vigtige i at tjene penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *