Temafester med masser af sminke, kostumer og farvede kontaktlinser

Mit gymnasium har i mange år haft stor tradition for at holde temafester, som bliver arrangeret af et festudvalg ca. fem gange om året. Det er altid rigtig sjovt, og alle kommer i sjove kostumer, vild sminke og farvede kontaktlinser. Det er så kendt, at elever fra andre skoler prøver at komme med.
Selvfølgelig ville jeg være med, da jeg startede i gymnasiet, så nu har jeg været aktiv i vores festudvalg de sidste to år. Til hver fest finder vi på et nyt tema, som vi mener, kunne være sjovt. Det er selvfølgelig ikke altid, at det lige passer med farvede kontaktlinser, men en eller anden form for sjov sminke kan man altid bruge.

Sidste gang havde vi gysertema, så der havde vi dækket alle vinduerne til, lavet blodspor på gangen og aftegninger af lig. Det var rigtig gennemført, og der var mange gode udklædninger. Der var en, som var klædt ud som zombie cheerleader, og havde malet sig hvid i ansigtet med sminke. Og så havde hun købt nogle super fede farvede kontaktlinser, som gav ret vilde øjne.

Det er klart, at når man er med i festudvalget, så skal man selv være godt klædt ud. Derfor planlægger vi altid, hvordan vi selv skal se ud.. Til en fest havde vi en teatersminkør ude, så han kunne sminke vores ansigter som dyr, da vi havde jungletema. Det var virkelig sjovt, og så var der nogle stykker, som havde købt farvede kontaktlinser i form af katteøjne, så de virkelig lignede en tiger.

Efterhånden har jeg fået samlet mig en del farvede kontaktlinser, da det altid er en sjov tilføjelse til et kostume. Jeg har aldrig brugt briller eller noget, så det tog lige lidt tid at vende sig til de farvede kontaktlinser, men nu er de rigtig lette at få i. Sminke har jeg som pige masser af, så det har aldrig været et problem at finde en sjov måde at bruge det på i forbindelse med tema.

Der er selvfølgelig altid nogle, som ikke gør så meget ud af hverken kostume eller sminke, og vi har også overvejet, om vi skulle lave fester uden tema, men nu er det jo en tradition. Og da vi selv har fået samlet os et lager af kostumer, farvede kontaktlinser og sminke, er vi altid forberedt til et tema.

Heldigvis har jeg fundet en butik på nettet, hvor jeg kan købe både sminke og farvede kontaktlinser, så den bruger hele festudvalget rigtig meget.

3 tanker om “Temafester med masser af sminke, kostumer og farvede kontaktlinser”

  1. Det er altid sjovt, når der bliver gjort noget mere ud af en fest! Når I nu ofte skal bruge kostumer, sminke osv., så burde I kigge forbi KostumeOutlet og lade jer inspirerer. De har et stort udvalg, og man kan aldrig få for meget sminke!

  2. Hvor sjovt, jeg har ofte købt farvede kontaktlinser hos KostumeOutlet. Det har også været til fester og lignende, så det er da rart at vide, at de også har sminke. Måske I skulle prøve at købe farvede kontaktlinser her næste gang i holder fest, de har et stort udvalg.

  3. Det kunne da være, at man skulle overveje at købe noget festligt sminke næste gang, man skal klædes ud. Jeg synes godt nok, at der er mange af sådan nogle fester efterhånden, og jeg har svært ved at finde nye ideer hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *