SMS varmestyring – En god forretning

Jeg bor i et dårligt isoleret hus, hvor jeg er nød til at gøre mit ypperste for at spare på varmen. Nu tænker i sikkert, at jeg bare kan få isoleret ordentlig, men det er et hus jeg lejer, og udlejer ønsker ikke at bruge penge på det. Jeg har længe tænkt at der må være meget at spare, da jeg er meget væk, men hvis der er noget jeg ikke bryder mig om, så er det at komme træt hjem til et koldt hus. Så var det at jeg faldt over SMS varmestyring.

SMS varmestyring er et ganske enkelt koncept. Du sætter en lille elektronisk dims til din elvarme, og så kan du styre den ved at sende en SMS. I omkring et år har derfor slukket for varmen, når jeg er gået om morgenen, og tændt per SMS et par timer før jeg er kommet hjem. SMS styringen har virket upåklageligt, og mit elforbrug er faldet til det halve. SMS varmestyring er bare for smart, og jeg kan kun anbefale det til alle med lignende overforbrugs problemer.

SMS varmestyring er en investering, især hvis du har mange varme apparater, men det betaler sig. I sidste ende kan besparingen jo betyde, at man kan få råd til at isolere ordentligt, eller flytte, hvis det skulle være nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *