Jeg skal til at købe smykker til mænd for jeg skal til bryllup

Jeg skal snart til bryllup og har i den forbindelse tænkt mig at købe et par smykker til mænd for ligesom at gøre noget ekstra ud af mig selv. Jeg er nemlig, synes jeg selv, blevet for gammel til at dukke op til alle mulige begivenheder i en udvasket T-shirt og med skægstubbe. Den går sku’ ikke helt længere.

Jeg ved dog ikke helt hvilke slags smykker til mænd jeg kunne tænke mig da det er lidt en ny verden for mig. Dengang jeg var barn var det nemlig bestemt ikke noget man så hver dag at mænd gik rundt med smykker. Og hvis de gjorde havde de en stor chance for at få et par på kassen. I hvert fald på Bornholm hvor jeg voksede op.

Jeg har allerede et læderarmbånd og diverse halskæder så hvis jeg kunne finde en anden type smykker til mænd så ville det være helt perfekt. Jeg er dog helt nybegynder, og må nok ty til Googles hjælp. Jeg aner simpelthen intet om det.

Det er i grunden helt utroligt som vi alle Googler os ud af alle problemer vi har. Selv når jeg er syg bruger jeg det. Det er så dejligt lige at søge på ens sygdomstegn, og før man ved af det ved man hvad man fejler, og hvad man kan gøre for at blive helbredt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *