Nye sommer dæk til min bil, når vi skal på roadtrip til sommer

Kan I mærke det? Det er ved at blive sommer! Nu er der ikke lang tid til, at jeg skal på biltur gennem hele Europa. Jeg glæder mig så meget og er allerede gået igang med de første forberedelser. Jeg har for eksempel lige været ude at købe sommer dæk, da jeg fandt ud af, at de gamle jeg har på ikke vil kunne holde til sådan en lang tur.

Jeg har i lang tid haft brug for at købe nye sommer dæk, men det er først nu, hvor jeg har planlagt den her fede sommerferie-roadtrip, at jeg har fået taget mig sammen til at købe de sommer dæk.

Jeg skal på roadtrip med en barndomsven. I så lang tid har jeg drømt om bare at kunne sætte mig ud i bilen og køre af sted.  Det er den ultimative oplevelse af frihed efter min mening. Sådan havde jeg det i hvert fald dengang, jeg kørte til Sydtyskland med min søster. Jeg kan huske at tænke “gid, vi bare kunne fortsætte og ikke behøvede at aflevere bilen tilbage imorgen.” På denne tur har jeg egen bil – og endda med splinternye sommer dæk. Det skal nok blive en helt fantastisk tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *