Jeg skal til min kusines sommerfest i København

Åh hvor jeg dog glæder mig til min kusines sommerfest i Købehavn. Hele familien og et helt læs venner er blevet inviteret, og der er endda tale om at det ender med at blive en hel vejfest. Det er især fedt fordi min kusine er et år ældre end mig, så der kommer nok en masse piger omkring min alder.

Sådanne har jeg slet ikke prøvet, da jeg bor ude på landet. Men det lyder rigtig sjovt! Forhåbentlig har de et ledigt gæsteværelse eller sofa hvor jeg kan crashe når deres sommerfest i København er overstået.

Efter den sommerfest i København har jeg højest sandsynlig fået nok af hovedstaden. Der er nemlig så uendelig meget mere larm end hjemme på min gård, hvor en forbipasserende bil er lidt af et særsyn. Der har jeg det allerbedst da menneskemængder og høje lyde langtfra er min kop the.

Men det er nu meget sjovt en gang i mellem. Det bliver især tåleligt efter et par øl eller 5 og ens sanser langsomt bliver mere og mere bedøvede. Det gør også, at jeg har lidt af et ry for altid at gå til den når jeg besøger hovedstaden, eller andre steder hvor der er megen larm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *