Spændende foredrag om alt fra sygefravær til arbejdsglæde

Nu er det ved at være længe siden, jeg har været aktiv her på bloggen, men jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg har haft rygende travlt. Jeg har været til en masse spændende foredrag siden sidst, og dem vil jeg gerne fortælle jer lidt om i dag.

Kender I Addfocus? Det er et firma, der har specialiseret sig i at holde forskellige foredrag for andre virksomheder. Det kan fx være foredrag om kommunikation, samarbejde, stress- og konflikthåndtering, arbejdsglæde og sygefravær. Jeg har selv været til foredrag om arbejdsglæde og sygefravær, og det var virkelig nogle interessante foredrag.

foredrag
Foredragsholderen Allan Olesen formåede at gøre foredragene interessante ved at lade deltagerne være aktive, og underholdning spillede også en vigtig rolle i begge foredrag. Det var en kæmpe stor succes, og jeg har hørt fra mange af mine kollegaer, at de også var meget positive over begge foredrag, og vi har alle fået nogle teknikker, som vi kan bruge, når vi støder på udfordringer i hverdagen, så jeg kan i hvert fald varmt anbefale begge foredrag til andre! Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har været til den slags lærerige foredrag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *