Jeg vil ikke ret gerne skifte bank fra Spar Lolland

Jeg har endelig skaffet mig en lejlighed i København, hvor jeg skal studere fra sommer. I mellemtiden skal jeg bare arbejde. Lige nu bor jeg på Lolland sammen med mine forældre og søskende, og jeg kom nu til at tænke på, om jeg er nødt til at skifte bank, hvilket jeg nødigt vil, da jeg er ret tilfreds med Spar Lolland, som er min nuværende bank.

Der er jo et stykke vej til Lolland, så det ville tage mig et godt stykke tid at komme til den Spar Lolland, jeg er kunde i nu. På den anden side, så er det trods alt kun et par gange om året, eller mindre, jeg har brug for at komme i banken personligt.

Hvis jeg er nødt til at skifte bank uanset hvad, håber jeg på, jeg kan nøjes med bare at skifte filial. Jeg har nemlig set, at Spar Lolland har en filial i København, som ovenikøbet ikke ligger særligt langt væk fra hvor jeg kommer til at bo. Men personligt ville jeg helst bare beholde nuværende bank og filial, da jeg som sagt er rigtig glad for at være kunde derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *