Får man virkelig større bryster af et halvt års ophold i England?

Okay, jeg ved godt, det er et underligt spørgsmål, men hvor hurtigt kan pigers bryster vokse? Der går en pige i min klasse og jeg er altså overbevist om, at hun har fået større bryster siden i sommer.

Og hun har ikke bare fået større bryster som i, at hun er i puberteten som os andre, og selvfølgelig vokser de. Vi går i 9. klasse og hele efterårssemesteret, altså sidste år, brugte hun på en slags udveksling hos en værtsfamilie i England, hvor hun så gik i skole derovre.

Inden hun tog af sted, var hun ikke lige frem den med de største bryster i klassen, det var klart en af de andre piger der tog føringen. Hun havde haft kæmpe bryster siden 5. klasse nærmest. Og hende her pigen havde altså næsten ingen bryster, da hun tog af sted i august, men jeg skal love for, at hun har fået større bryster nu.

De er skideflotte, alle drengene er helt tossede med hende. Og hun er slet ikke typen, der ville få lavet sådan noget, hun er også kun 15. Så hun må bare have haft rigtig godt af alt det engelske mad derovre. Hun er også blevet lidt tykkere, men det er ingenting i forhold til hvor større hendes bryster er blevet. Kan piger virkelig gå fra ingenting til at få meget større bryster på et halvt år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *