Mig og min mor skulle ud og købe tørvestrøelse

Min mor skulle i weekenden ud og købe strøelse eller var det tørvestrøelse? Jeg aner slet ikke hvad det er for noget, men jeg ville da gerne med som pakæsel. Min mor har nemlig ikke så gode håndled længere til stor irritation da selv det at betjene en computer mus kan give hende søvnproblemer.

På vej ud og købe strøelse gik det dog hverken værre eller bedre end at vores bil brød sammen, og vi blev nød til at ringe efter Falck. Heldigvis skete det på en stille vej for ellers kunne det nok have gået helt galt. Så det var lidt held i uheld.

Da vi efter hvad der mindede om adskillige timer endelig fik hjælp af Falck, var det alt for sent at købe tørvestrøelse, og da der åbenbart er brug for store mængder er en bil et-must.

Derfor bliver vi nødt til at vente på, at bilen bliver repareret, og det huer bestemt ikke min mor at blive forsinket med hendes gøremål, men der er jo ikke noget at gøre. Vi er nemlig lige flyttet til Fyn og kender stor set ikke en levende sjæl. I hvert fald ikke med bil.

Det er helt utroligt hvor handicappet man bliver af ikke at have en bil til rådighed. Man kan jo praktisk talt ingenting, og det ender nok med, at vi har to biler, for mine forældre kan jo dårlig nok komme på arbejde som det er nu.

Det bliver lidt spændende hvornår at bilen bliver lavet så min mor endelig kan få hendes tørvestrøelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *