Svanen stol – Arne Jacobsens til en rimelig pris

Arne Jacobsen har som bekendt produceret mange overordentlig smukke møbler, og en af de mest kendte er svanen stol. Desværre er disse møbler ganske dyre. Ofte kan en model selv i dårlig kvalitet kost et 5 cifret beløb, og med de priser er disse pragteksemplarer af møbler vist forbeholdt de få.

Men sådan er det ikke mere, for nu kan man få svanen stol og mange andre designermøbler til en overordentlig god pris, og jeg taler ikke om billige kopier som falder fra hinanden for et godt ord, men om designmøbler af høj kvalitet som fuldt ud lever op til originalerne.

Det er jo altid at foretrække at eje en original, men hvis man ikke er velsignet med en pengepung som kan klare presset, er det jo fantastisk at der findes alternativer som denne svanen stol kopi.

Så hvis du har gået og drømt om designermøbler som svanen stol, så er der ikke længere nogen undskyldning. Bevares høj kvalitet koster naturligvis stadig penge, men vi er altså nede i et prisleje som man kan betale, og så er der jo ingen grund til ikke at benytte sig af tilbuddet. Og hvis man en dag skulle få råd til en original, så er kopierne altså af så høj kvalitet at de kan sælges videre., måske endda med fortjeneste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *