T-shirts med tryk er en genial opfindelse til marketing

Jeg arbejder med marketing, som man måske kan gætte ud fra overskriften, og for ikke så længe siden var der en af mine gamle faste kunder som gerne ville forøge budgettet. Nu er problemer imidlertid at denne kunde allerede kører med et høj budget, og at vi således har taget alle midler i brug. Så er der jo som bekendt ikke så meget tilbage, så vi måtte jo finde på noget nyt. T-shirts med tryk blev der sagt. Det må da koste en bondegård, tænkte jeg, men jeg undersøgte dog stadigsagen da det jo er en god idé.

Og så skal jeg ellers love for at jeg blev overrasket. For T-shirts med tryk koster slet ikke så meget som man skulle tro, og endda endnu mindre hvis man bestiller store partier. Det var jo en god begyndelse og så gik vi ellers i gang.

For T-shirts med tryk giver jo ikke meget mening hvis ikke man hat noget at trykke på dem, så det skulle vi lige have designet, men vi har jo kontakterne, så det tog ikke lang tid.

Men virker det så? Ja! Det virker endda rigtig godt, så jeg kan varmt anbefale T-shirts med tryk til andre med de samme tanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *