Køb en kvalitets tæpperenser og solid kvalitets industristøvsuger!

Vores rengøringsfirma har eksisteret i snart 3 år, det går bare derud af, butikken er vokset og vi har aldrig nogensinde før, haft så mange industrimaskiner på lager. Problemet begyndte at opstå her for  et års tid siden, da en industristøvsuger startede en kædereaktion af industristøvsugere  der mildt sagt, begyndte at blive ustabile. Det samme galt for en tæpperenser, der igen og igen ikke ville virke.

Da vi startede virksomheden, investerede vi i en tæpperenser, en industristøvsuger og en gulvvasker, men vi fik hurtigt brug for flere og derfor blev der købt flere maskiner hjem, fra en leverandør i udlandet, men det var nok en fejl. De penge vi kunne spare ved at købe et lidt ukendt mærke, viste sig at blive dobbelt så dyrt i længden og vi har kæmpet voldsomt med de her industrimaskiner, der har været gået i stykker, igen og igen.

Vi er nu gået på jagt efter en komplet ny industrimaskine vognpark, da vi ikke længere kan drive virksomheden, på et så ustabilt grundlag. Maskinerne skal virke, de er vores levebrød, en industristøvsuger skal være langt mere stabil, en tæpperenser skal kunne rense ordentligt og en gulvvasker skal ikke stoppe efter ti meter og ånde hjælpeløst ud. det kunne være kanon med lidt input fra andre med kendskab til industri rengøringsmaskiner der virker stabilt og er robuste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *