Få hjælp til at finde de rigtige tagpriser til netop dit hus

Ligesom med mange andre produkter, så kan det også være en jungle, når man skal finde rundt i de forskellige tagpriser på markedet. Der er flere ting, der spiller ind bl.a. tagtype, valg af sten, husstørrelse og meget mere. Derfor kan det være en god ide, hvis man kontakte en ekspert på området, da de er vant til at agere på markedet. 

En rådgiver kan hjælpe en med at undersøge tagpriser og indhente tilbud, hvilket ofte forløber lettere, end hvis skulle man gøre det selv. Desuden arbejder de med mange forskellige håndværkere til dagligt og har derfor et stort netværk at trække på til de forskellige opgaver. Idet håndværkere ikke altid giver det samme tilbud, kan en rådgiver hjælpe med at finde det bedste, når man først har valgt, om det skal være et stål, eternit, tegl eller beton sten. Desuden spiller undertaget også ind på tagpriser, idet det f.eks. koster ekstra, hvis der skal laves et nyt banevareundertag, inden der monteres nye teglsten.

Er huset forsynet med kviste eller ovenlysvinduer, skal der beregnes en ekstra omkostning i forbindelse med de forskellige tagpriser. Hvis man f.eks. skal have lavet et ovenlysvindue, kan man som regel godt beregne mellem 8.000-12.000kr ekstra pr. vindue – det er så også med både inddækning, solafskærming osv. Skal man have placeret flere vinduer, kan tagpriserne hurtigt løbe op.

Der er mange ting, der skal overvejes, inden man går i gang med en etablering af et nyt tag, så start i god tid med at få en rådgiver med på sidelinjen, så man på den måde undgår unødvendigt misforståelser og fejl. Det giver en helt anden form for sikkerhed til boligejeren, når man ved, at der er en ekspert, som holder styr på det hele. Endeligt kan rådgiveren også holde styr på, at håndværkerne overholder tiden, så tagpriserne ikke løber op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *