Jeg har nogle spørgsmål vedrørende tandblegning

Jeg har altid gået meget op i min personlige pleje og mit udseende generelt, også når det gælder mine tænder, og nu har jeg fået den ide, at jeg skal prøve mig frem med tandblegning derhjemme.

Uanset om det er et magasin jeg åbner, om det er fjernsynet eller computeren, jeg tænder, eller hvad det er, så ser jeg smukke mennesker med kridhvide tænder overalt, og nu vil jeg altså også gerne være en af dem. Jeg er træt af hele tiden at gå og være misundelig på, hvad alle andre har – nu vil jeg også selv have det, og det starter med tandblegning!

Jeg ved dog ikke helt, hvor jeg kan få fat i et tandblegningssæt henne, eller hvilket mærke jeg skal vælge, og jeg har derfor brug for din hjælp. Jeg er sikker på, at der er nogle af jer, der selv har givet jer i kast med tandblegning derhjemme, og det er altså jeres hjælp, jeg har brug for.

Jeg kunne selvfølgelig også spørge min tandlæge, om han kan gøre det for mig, men for det første ved jeg ikke helt, om han gider, og for det andet er jeg sikker på, at det er meget billigere at gøre det selv. Om resultatet så bliver lige så godt, har jeg ingen anelse om.

Jeg har selvfølgelig hørt nogle af de mange skræmmehistorier, der er i omløb, men jeg tror altså ikke på det. Alle benytter sig af tandblegning nu til dags, og jeg har ærlig talt ret svært ved at tro, at alle disse mennesker på et eller andet tidspunkt får ødelagt deres tænder.

Har du prøvet tandblegning derhjemme, og vil du dele dine råd og erfaringer med mig, så er du velkommen til at kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *