tandpine

Tandpine er en smertefuld affære

Tandpine kan skyldes mange ting, f.eks. hvis du har knækket tanden eller har betændelse i den. Lige meget hvad årsagen er, er det dog sikkert, at det er en smertefuld affære, der ikke er til at holde ud at gå med i længere tid.

Få hjælp til tandpinen

Derfor er det også vigtigt, at du ved hvem du kan ringe til, når uheldet er ude. Rundt omkring i landet ligger der flere tandlægevagter, der står klar til at hjælpe dig. Du kan få hjælp selvom din tandpine opstår i weekenden, på helligdage eller efter de normale åbningstider.

Få fikset tandpinen i København

Bor du i København, er en af disse tandlægevagter Tandlægecenter Højbro Plads. Har du fået akut tandpine kan du komme i hurtig behandling ved Tandlægecenter Højbro Plads.

Tandlægecenteret er et team på 6 tandlæger og 3 klinikassistenter, der altid sætter deres patienter i fokus. Teamet uddanner sig løbende inden for ny viden og metoden, så de altid er up to date med de bedste og mest effektive behandlinger. De har samtidig konkurrencedygtige priser.

Kontakt tandlægevagten når som helst

Deres klinik kan kontaktes mellem kl. 8-20 fra mandag til torsdag, mellem kl. 8-22 om fredagen samt mellem 8-18 på lørdage, søndage og helligdage. Behandling for tandpine i weekender og helligdage koster hverken ekstra eller har ekstra gebyrer oveni den normale pris.

Opstår din tandpine om aftenen eller om natten, kan du altid komme i kontakt med tandlægecenteret mellem kl. 18-08, alle ugens dage. Her har du mulighed for at tale med en tandlæge eller bestille tid, hvis du har akutte tandproblemer. Du kan få en tid allerede samme dag, så du hurtigt kan få løst dit tandproblem.

Vil du have Tandlægecenteret Højbro Plads som din tandlæge kan du finde dem på www.tchp.dk eller kontakte dem på telefon 33140590.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *