Vinter eller ej, nu er det tid til at prøve voks hårfjerning

Jeg ved godt, at det måske ikke er høj sæson for hårfjerning, fordi man alligevel har så meget tøj på. Men jeg har så mange dumme grimme mørke hår, at jeg bliver nødt til at gøre det hele året, ellers ser jeg farlig ud… Så nu skal jeg kaste mig ud i voks hårfjerning, jeg har snart prøvet alt andet.

Når jeg barberer mig, synes jeg, jeg rigtig nemt får knopper af det. Jeg får især små røde knopper, der klør under armene og rundt om bikini linjen. Jeg har hørt af voks hårfjerning holder længere, og derfor når huden at slappe af, og man får ikke knopper.

Jeg kan bare ikke få mig selv til at gøre det, jeg synes, det er lidt pinligt. Jeg skal i hvert fald have fundet et top professionelt sted, der må ikke være snusket eller noget. Så vil jeg hellere have knopperne! Men jeg synes, jeg har hørt, at voks hårfjerning kan overstås på et sekund og overhovedet ikke behøver være en big deal. Så måske jeg bare skulle kaste mig ud i det og få det overstået. Så kan jeg vist glemme alt om skraberen det næste lange stykke tid. Åh, det gad jeg i hvert fald godt, dumme små mørke hår, farvel..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *