God idé at få lavet tøj med tryk til firmaet af vores logo!

Jeg har et mindre håndværkerfirma, som jeg lige har startet op. Jeg har ansat tre mænd, og jeg kunne godt tænke mig at købe tøj med tryk af vores logo, så kunderne kan genkende os, når vi kommer ud til dem. Jeg synes også, det ser mere professionelt ud, når man kommer ud til kunderne, og ens firmanavn står på tøjet, og mine medarbejdere er helt enige.

Vi er enige om, at vi skal være ens i tøjet, når vi tager ud. Jeg laver nøjagtig det samme som mine mænd, selv om jeg er ejer af firmaet. Jeg forestiller mig, at vi kunne få lavet tøj med tryk af vores logo og firmanavn i form af for eksempel arbejdsbukser og t-shirts eller hvad vi nu finder ud af. Men jeg vil dog heller ikke have, at det bliver for meget.

Som en af mine ansatte sagde, så skaber det også opmærksomhed, når vi har tøj med logo og firmanavn på, da vi så bliver nemmere at huske og de forhåbentligt vil anbefale os videre til venner og familie, hvis vi gør arbejdet godt. Min kone siger, hun kender et trykkeri, der kan lave tøj med tryk, så dem vil jeg snart kontakte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *