En restaurant skal have temperaturovervågning og en trådløs sender

Jeg har en restaurant, og jeg har for nylig smidt alt vores kød ud, som lå i fryseren, fordi at fryseren gik ud, og al is smeltede. Det var forfærdeligt, fordi der var kød for mange penge, og vi stod lige pludselig i restauranten uden kød, og måtte desværre lukke ned for en dag. Det var virkelig belastende, og jeg kontaktede derfor et firma, som kunne tilbyde mig temperaturovervågning.

Temperaturovervågning fungere således, at hvis min fryser i køkkenet ryger ned i temperaturen eller går ud, som den gjorde, får jeg en sms på min telefon omkring det, hvilket er virkelig smart, for hvis jeg ikke er i restauranten, og jeg får en sms kan jeg ringe til en af medarbejderne, og få dem til at tjekke fryseren.

Der jeg kontaktede firmaet tilbudte de mig også, at sætte en trådløs sender op, så jeg kan blive advaret mod indkommende gæster, når der eksempelvis er meget travlt, og man ikke lige ligger mærke til, at der er flere kunder i butikken.

Jeg sagde ja tak til trådløs sender og temperaturovervågning, og er rigtig glad for, at jeg har lavet en god investering til min restaurant. Jeg håber selvfølgelig ikke, at jeg får mange beskeder på telefonen omkring min fryser, men det er rart, at man kan blive advaret elektronisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *