Træpiller har sparet mig for en masse penge og en masse besvær

Jeg synes lige, at jeg vil dele ud af et par gode råd til jer læsere i dag. Jeg er nemlig begyndt at fyre med træpiller, og jeg har sparet en masse penge på min varmeregning, hvilket jeg tænkte, at nogle af jer måske var interesserede i også at gøre.

Det hele startede med, at jeg fik en KÆMPE varmeregning, hvilket i øvrigt var helt urealistisk med den lille lejlighed jeg bor i. Jeg tror altså, at der har været noget fusk omkring den varmeregning, for den var da ualmindelig høj må jeg sige, og det var sådan set derfor, jeg valgte at investere i et pillefyr og fyre med træpiller i stedet for.

Efter talrige opkald frem og tilbage mellem mig og mit varmeselskab, begyndte jeg at overveje, om det virkelig kunne betale sig. Mine radiatorer var ikke for gode alligevel, og vinduerne i min lejlighed var utætte, hvilket jo skabte et stort spild af varme, som jeg ville undgå med træpiller.

Nu er det dog sådan, at et pillefyr er en investering, og derfor er det ikke helt billigt – men det er træpillerne til gengæld. Jeg begyndte at regne ud, hvor meget jeg ville kunne spare på varmen om året, samt hvornår jeg ville have tjent pengene ind på pillefyret.

Det viste sig hurtigt, at et pillefyr var en genial investering. Da jeg fik min første varmeregning, efter jeg havde købt pillefyret, blev jeg glædeligt overrasket. Selvom jeg både havde købt pillefyr og træpiller, havde jeg alligevel allerede sparet penge på den første regning.

Ikke nok med, at man sparer mange penge på varme ved at fyre med træpiller, så er det også rigtig hyggeligt at have et pillefyr stående i sin stue, eller hvor man nu vælger at have det stående. Det har sådan et dejligt og smukt skær af ild, som virkelig kommer til sin ret på en kold vinterdag.

Derudover er det faktisk også en meget bedre varme, man får ud af det end almindelig varme fra eksempelvis en radiator, som giver en meget kunstig varme. Ved hjælp af træpillerne er det en meget mere naturlig varme, man får ud af et pillefyr.

Endeligt vil jeg bare lige sige, at der er endnu flere gode grunde til at investere i et pillefyr samt nogle træpiller, men jeg har jo ikke hele dagen til at ridse dem allesammen op her. Men alt i alt vil jeg helt klart anbefale det til andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *