Sådan fjerner man tryk på jakker

Jeg har en efterhånden gammel jakke, den ville ikke se så gammel ud, hvis det ikke havde været for det meget slidte tryk der er på. Jeg tænkte at jeg ville fjerne det, men hvordan dælen fjerner med tryk på jakker?
Jeg besluttede mig for at google det, da jeg dårlig nok kan være den eneste der har haft den tanke, at ville fjerne tryk på jakker. Efter lidt søgen rundt fandt jeg en metode til at fjerne tryk på jakker.

De anbefalede acetone, og skrev at det ville fjerne det nemt og hurtigt. Acetonen fjernede en hel del, men det var stadigvæk meget synligt, og jeg begyndte at blive en smule opgivende. Jeg kiggede derfor videre på google og fandt et par flere gode råd til hvordan man fjerne tryk på jakker.

Efter et par mislykkedes forsøg, prøvede jeg at komme brun sæbe på jakken, derefter kom jeg den i en sort pose, og lod den blive deri i 10 minutter. Herefter skulle man vaske jakken i vaskemaskinen. Det virkede helt forrygende, og det metode kan jeg varmt anbefale hvis man står og skal fjerne tryk på jakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *