Få lavet tryk på muleposer online nu

Jeg har fundet en hjemmeside, der laver tryk på muleposer, og det er rigtig godt, for jeg har en lille gruppe pigespejdere, der skal have noget, så jeg kan kende dem fra andre pigespejdere, når vi er på store spejderlejere.

Jeg har bestilt tryk på muleposer i et stort antal, for jeg synes det er en god idé at have ekstra, for så kan mine piger beholde dem, og jeg har ekstra, hvis vi får nye piger i flokken, for så skal jeg ikke bestille noget andet en anden gang.

Det var faktisk min spejderleder assistent, der fandt på, at vi kunne bestille tryk på muleposer, for jeg havde først tænkt på tryk på t-shirts, men det var alligevel lidt kedeligt, for det er så normalt, så det var en meget bedre idé.

Så overvejer du at få lavet tryk på muleposer, så synes jeg, at du skal gøre det, for det er en rigtig god løsning til rigtig mange ting, og børn bliver elle-vilde med sådan noget, så man kan nærmest ikke gå galt i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *