Tryk på USB nøgler og keyhangers med tryk – Det virker bare

Marketing er hvad jeg gør mig i og jeg er heldigvis rigtig god til det. Nogen gange sker det dog at man ligesom har udtømt muligheder og derfor må lede efter nye græsgange. Og så var det er jeg forsøgte mig med tryk på USB nøgler og keyhangers med tryk.

Først af alt var jeg meget overrasket over hvor billigt det egentlig er. Jeg brugte ikke engang halvdelen af det budget jeg havde afsat, så det er jo i hvert fald positivt, men ydermere så virkede det også bare rigtig godt. USB nøgler er jo ikke så brugbare som de var engang, men dropbox og alt sådan som vinder frem, men så længe at det er gratis… Ja keyhangers med tryk og tryk på USB nøgler var i hvert fald let at afsætte.

Men hvad med effekten? Som altid tager det jo noget tid før end at det rigtig kan føles, hvis det da overhovedet har haft en effekt, men denne gik det faktisk hurtigere end forventet og effekten var også meget større end forventet. Således tør jeg godt anbefale tryk på USB nøgler og keyhangers med tryk i forhold til marketing. Jeg kan naturligvis ikke lover at det virker for alle, men det virkede så sandelig for os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *