Min morfar driller altid, men hans tryklås proteser var nu god nok!

Jeg var på besøg hos min morfar i weekenden, han fortæller altid de skøreste historier og fortæller altid alle mulige røverhistorier, man ikke ved om man skal tro på. Han har så længe jeg kan huske haft gebis, sådan et han kunne tage ind og ud om natten. Da jeg var lille drillede jeg ham altid, og gemte hans gebis for ham. Nu har han skiftet gebisset ud med tryklås proteser.

Da han først fortalte mig om tryklås proteser, troede jeg, at han tog fis på mig.

Tryklåse er jo normalt noget, der sidder i tøj og bukser og sådan. Men han har altså fået tryklås proteser som er en slags tandimplantater, man kan klikke ud igen, hvis man ønsker det.

Jeg ved ikke om det så er meningen, at man skal tage de her tryklås proteser ud om natten som gebis, men muligheden er der i hvert fald for det. Jeg troede simpelthen at det var gas, da han sagde det, bare navnet på proteserne lød skørt. Ligesom her forleden, der fortalte han mig at han skulle have lavet hår implantater, altså sådan nogle hair pluggs. Men det viste sig, at det bare var noget, han havde hørt om i tv-shoppen og tænkte han ville drille mig med. Jeg tør jo aldrig reagere, for tænk nu, hvis det passede, det kunne det jo sagtens have gjort. Men det med tryklåsproteserne er altså god nok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *