Det rigtige valg af tryksager gør en markant forskel

Hvordan får man mest ud af sine tryksager? Altså, jeg snakker om reklamegaver. Jeg har benyttet mig flittigt at reklamegaver i mange år i min virksomhed, og har brugt alt fra billige plastik kuglepenne til dyre visitkortholdere. Ærlig talt har der ikke været stor forskel på henvendelser.

Da jeg skulle skifte tryksager for tredjegang, vidste jeg virkelig ikke om jeg skulle vælge noget jeg havde prøvet før eller om jeg skulle hoppe ud i noget nyt? Det blev ikke nemmere for mig, da jeg så at der var kommet mange flere ting at vælge imellem.

På trykkeriets hjemmeside stod der at man er velkommen til at kontakte dem, hvis man ville have hjælp til at finde den rette reklamegave, så det benyttede jeg mig af. Jeg greb knoglen og fik mig noget af en lang samtale med trykkeriet!

Jeg fik meget ud den samtale og jeg endte med at bestille, hvad trykmanden mente passede bedst til mit budskab! Det må jeg sige at jeg slet ikke har fortrudt for, for første gang kan jeg mærke at mine reklamegaver har gjort en forskel for virksomheden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *