Udskiftning af lås på Amager?

Det kan ske for hvem som helst, at man låser sig ude. Det er noget af det mest ærgerlige, for ofte husker du at du ikke har nøglerne lige der imens at døren smækker. Et nanosekund for sent til at du kan nå at reagere og gribe fat om dørren. Så er det godt at der findes en låsesmed på amager hvor jeg bor. Det gør mig tryg at ikke ”bare” hvem som helst kan komme og åbne din dør, men at det skal være en rigtigt låsesmed.

Endnu ærgerligere er det selvfølgelig hvis dine nøgler bliver stjålet, ubehaget ved at man ved at der er nogen der har adgang til ens hjem hvis de sammen med nøglere har en adresse. Jeg var ude for det for nylig. Min taske blev stjålet imens jeg stod og købte en avis på hovebanen. Jeg havde slet ikke bemærket at den forsvandt fra mine fødder, hvor den stod imens de i kiosken tog imod penge for avisen. Det første jeg gjorde var at ringe til min låsesmed på amager. De kender mit hus, da det var den låsesmed på amager jeg havde brugt da jeg skulle skifte hovedlås.

låsesmed amager
Jeg fik ringet til politiet, spærret kort og var stadig lidt i chok da jeg ringede til mit job og fortalte om oplevelsen. Heldigvis var de flinke og gav mig fri, så jeg kunne tage hjem til amager og min  låsesmed der skulle skifte min lås.

Amager låsesmed var allerede i gang med at skifte låsen da jeg kom hjem. Det føltes helt rart og trygt ovenpå sådan en ubehagelig oplevelse. Jeg kunne ikke bære hvis de også havde været i mit hjem. Vi fik os en god snak, og amager låsesmed anbefalede yderligere sikring af mit hjem. Måske ville den der havde stjålet min taske komme forbi en anden dag, så ville det jo være godt hvis mit hus var klar til at modstå. Det kunne jo ske at når tyven opdagede at låsen var skiftet at den ville prøve at komme ind fra et andet sted.

Sammen med amager låsesmed tog vi en tur rundt om huset, for at se hvad der var af åbenlyse muligheder for en evt. indbrudstyv. Mange af vinduerne har insyn fra naboen, men min terasse dør ligger sådan at man helt usedt kan benytte den. Låsesmed amager anbefalede en løsning med elektronisk håndtag, som jeg selvfølgelig tog imod.

Det var en meget omvæltende dag, og mange telefonopkald, for at sikre at ikke miste penge på kort, etc. Bare det at analysere hvad der var i min taske var en kæmpe opgave, og jeg var hele tiden bange for at jeg havde glemt noget, som var vigtigt at huske. Men mit i alt dette hvor var det dejligt med amager låsesmed, der stille og roligt sørgede for min sikkerhed i mit hjem, det aller vigtigste, it hjem som passer på mine ting og mine kære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *