Uhmm – julekaffe slet ikke så værst!

Så har jeg da lige fået smagt julekaffe for første gang i mit liv. Troede slet ikke jeg ville kunne lide det, så det kom som lidt af en overraskelse, at det faktisk smagte helt vildt godt. Jeg havde nok fejlagtigt tænkt, at det var sådan noget sødt noget, men det smagte stadig skønt af kaffe.

Når det handler om kaffe er jeg rimelig kræsen normalt. Det skal helst være en god kraftig kaffe, og helst friskmalet.

Hvis der skal noget i, så er det bailey der er det foretrukne, men det holder jeg til weekenderne, for ellers bliver det jo ren galimatias. julekaffe

P.S. Jeg ved godt julen er forbi for længst, men jeg havde fået sådan en kurv af arbejdet med julekaffe i, og den fik jeg altså først lige åbnet nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *