Undgå besværet med en masse rengøring!

Arbejder du på en byggeplads eller på et værksted? Er du begyndt at blive frustreret over al den uorden på arbejdspladsen? Så kan Nordic Rengøring være din hjælpende hånd! For de tilbyder nemlig rengøring efter håndværkere, som får orden på alt byggerod, savsmuld og overflader.

Derudover bliver alt gjort grundigt rent, så der er til at være på arbejdspladsen. Der er mange der ikke ved, at det kan være medvirkende til stress, hvis der er en masse rod og snavs. På byggepladser og værksteder er det svært at undgå og det er derfor vigtigt at man vedligeholder ordenen. Derfor tilbyder de rengøring efter håndværkere både under eller efter arbejdstiden, så der altid er behageligt at være. Det er derfor op til jer, om I vil have det løbende rent, hvis I synes det er frustrerende at have så meget snavs omkring jer i arbejdstiden eller om I synes det er forstyrrende og derfor helst vil vente til efter åbningstid. I skal blot fortælle jeres ønsker til Nordic Rengøring og de vil gøre præcis det I vil have.

En af Nordic Rengørings kerneydelser er håndværkerrengøring og kan derfor tilbyde det af høj kvalitet. Der er derfor ikke længere behov for længere arbejdstider på grund af rengøring af arbejdspladsen, idet Nordic Rengøring kan hjælpe jer.

Nordic Rengøring tilbyder:

  • Rengøring efter håndværkere
  • Rengøring efter håndværkere under eller efter arbejdstiden
  • Kvalitetsbevidste og erfarne rengøringsassistenter
  • 24 timers service med tilkaldevagt

 

Mangler du en ekstra hånd, når der er tale om rengøring efter håndværkere? Så har Nordic Rengøring den helt rigtige løsning. De er specialister i dette område og kan derfor altid være behjælpelig! Det kan være enormt frustrerende at stå under en renovering af sit hjem og der konstant kommer snavs og rod efter håndværkere.

Flytterengøring

Står du overfor en flytning og du har svært ved at overkomme det? Det kan nemlig være rigtig hårdt, når man først har pakket alle sine ejendele ned, få alle kasser og andre elementer båret ud til flyttevognen, få alt op i den nye lejlighed (som altid er på 4. sal), få pakket ud og så tilbage til den gamle lejlighed for at få rengjort den, idet den skal være i pæn stand, når de nye flytter ind. Der er meget der skal ordnes, når der er tale om en flytning og det kan derfor være enormt stressende. Det har Nordic Rengøring taget højde for og tilbyder derfor deres hjælp. De ved nemlig udmærket godt hvor udmattende sådan en rengøring kan være, da man opdager steder, hvor man slet ikke har gjort rent i flere år. Nordic Rengøring er enormt effektive, når der er tale om flytterengøring og de har de rigtige midler til at få den til at se splinterny ud igen.

Nordic Rengøring udfører deres flytterengøring til privatpersoner, men også for virksomheder og boligforeninger. Så hvis I står som virksomhed og skal flytte, skal I heller ikke frygte, at I vil stå med en kæmpemæssig rengøring, da Nordic Rengøring vil klare det hele for jer.

Nordic Rengøring sætter, som nævnt, en ære i at få rengjort hele arealet helt ud til krogene og vil ligeledes gøre det til overkommelige priser. De vil altid prøve at sammensætte det billigste tilbud af flytterengøring, som er efter dine behov og ønsker. Så du skal ikke være bekymret for prisen, hvis det drejer sig om en hel virksomhed, da Nordic Rengøring vil gøre det hele overskueligt for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *