Permanent hårfjerning af uønsket hårvækst i ansigtet

Jeg er bare blevet så mega træt af uønsket hårvækst i ansigtet. Det er ikke så sjovt som en kvinde at have kraftig hårvækst i ansigtet. Jeg har døjet med det siden jeg var 13 år, da jeg kom i puberteten. De første par år fjernede jeg det ikke, men da jeg blev lidt ældre og havde fået nok af alle de onde kommentarer jeg fik fra mine klassekammerater, begyndte jeg at fjerne det med hårfjerningsvoks.

Det var en lettelse at være fri for hår, men hårfjerningsvoks er jo ikke en permanent løsning. Desuden får man også indgroede hår af, at plukke hårene ud af hårrødderne. Jeg havde ikke kendskab til bedre hårfjerningsmetoder og blev ved med at fjerne uønsket hårvækst i ansigtet med voks, selvom det ødelagde min hud.

Da jeg var fyldt 19 snakkede jeg med en veninde om uønsket hårvækst, og hun introducerede mig for permanent hårfjerning. Jeg kunne ikke tro mine egne ører! Det virkede simpelthen for godt til at være sandt! Der gik ikke mere end en time før jeg sad foran computeren og googlede på livet løs for at finde mere info om permanent hårfjerning.

Efter noget tids søgen, fandt jeg en klinik, der fjerner uønsket hårvækst – permanent!!! Det viste sig faktisk, at der findes mange klinikker i Danmark, der tilbyder permanent hårfjerning, men denne klinik, som jeg faktisk har en tid hos snart, er specialiserede indenfor området. Det føler jeg mig tryggest ved.

Jeg har læst mange bedømmelser om produktet og 90 % af disse har været positivt. Det er nok til at jeg vælger at investere 8 behandlinger på dette.

Jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang med behandlingerne! Hvor bliver livet bare meget nemmere uden uønsket hårvækst i ansigtet!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *