Urter og droger er naturens egen form for medicin

En hurtig og nem måde at booste sin sundhed på, er ved at begynde at bruge urter i sin madlavning. Urterne stammer, som vi sikkert alle ved, fra naturens side, fra blomster, bark og planter. Udover at være sunde, indeholder de masser af gode egenskaber, som vi i høj grad kan bruge. Nogle af disse bruges også som naturlægemidler, og kan få dig hurtigere på benene end ellers.

Har man købt urter, er der stort set ingen grænser for, hvad man kan bruge dem til. Mange laver en kande te på dem, en suppe, eller bruger dem ganske enkelt til at krydre maden med. Hver af dem har forskellige egenskaber, som kan hjælpe os til at få en bedre sundhed, eller måske helbrede.

Nogle af de urter, jeg personligt altid har stående i mit køkkenskab, er brændenælder. Dem kan man lave en rigtig dejlig te på, og det er jo ikke altid, man, eller jeg, kan tage mig sammen til at komme ud og plukke nælderne selv, især ikke, når man bor inde midt i byen.

En anden ting, jeg altid har stående, er lakridsrod. Det er rigtig godt til at slukke tørsten med, og jeg bliver faktisk også mere mæt, plus at det jo smager godt.

Det er altså en rigtig god idé at lære om forskellige droger og urter, og hvad deres forskellige egenskaber er. Jeg er for eksempel kommet mig hurtigt over forkølelse mange gange, fordi jeg har brugt naturens egen medicin. Jeg er nemlig ikke så hooked på at bruge alt det mærkelige medicin, man kan købe, da jeg ikke tror, det er specielt godt for kroppen, at man fylder den med så mange underlige kemikalier bare på grund af en lille forkølelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *