Varm boligen op med miljøvenlige træpiller

Der findes mange måder, hvorpå du kan tilføre varme til din bolig. De fleste danske boliger benytter sig af fjernvarme. Der er dog store fordele ved at granske i alternative energi- og varmekilder, hvor en af dem, der gennem de senere år har vundet danskernes præference er træpiller.

Varm dit hjem op med et pillefyr

Hos Absolut Træpiller er de specialister i de såkaldte træpiller. Virksomheden der også sælger energikoks og andre brændingsmaterialer, er en af Danmarks billigste når det kommer til træpiller. Træpiller er et CO2-neutralt brændstof og bidrager derfor ikke til drivhuseffekten. Når du anvender træpiller som brændstof udleder du præcis den mængde CO2, som træet træpillerne kommer fra ville udlede i skoven. Derfor er dette brændstof at foretrække sammenlignet med eksempelvis fossile brændstoffer, som gas, kul og olie.

Produkter der lever op til internationale standarder

Træpiller er fremstillet af sammenpressede træspåner og savsmuld, og de træsorter der primært bruges er fyr, gran og bøg. Det er samtidig vigtigt at være opmærksom på, hvilken kvalitet de træpiller man anskaffer sig er i. I Danmark er der indført standarder for at imødekomme dette, og de produkter og træpiller du finder hos Absolut Træpiller er alle godkendt af internationale standarder.

Pillefyr og afbrænding

Dette brændstof afbrændes typisk via to forskellige typer af anlæg. Et træpillefyr eller en træpilleovn. Den overordnede forskel ligger i volumen og ydeevne. Du bør derfor, inden du overvejer at gå over til fyring med træpiller finde ud af, hvad dit behov er og derefter vælge hvilket anlæg der matcher dette. På Absolut Træpillers hjemmeside kan du læse meget mere om deres produkter, og finde lige præcis den type brændstof, der passer til dig og dine behov. Ligeledes har du mulighed for at bestille varen hjem i større mængder fra butikken, der har base i Flensborg lige syd for grænsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *