Vognmand i 25 år

Jeg har efterhånden været vognmand i 25 år, og jeg ville ikke bytte det til noget som helst andet, for jeg elsker mit arbejde. Det kan godt være, at det til tider kan være lidt ensomt, men hver eneste dag er en oplevelse, som jeg aldrig glemmer.

Jobbet som vognmand er selvfølgelig et krævende job, både fysisk og psykisk, men er hvad man gør det til, for kommer du på arbejde helt uoplagt og deprimeret, er det et langt hårdere job, end hvis du møder op med et smil på læben og klar til eventyr.

Min kone ville ønske, at jeg ville gå på pension fra jobbet som vognmand, men hun siger det aldrig til mig, for hun ved udmærket godt, hvor meget jobbet betyder for mig, og hun vidste jo også, at det var det jeg lavede dengang vi mødte hinanden.

Jeg tror jeg vil køre som vognmand, til de tvinger mit kørekort fra mig, og når den dag kommer, vil jeg have så mange minder og historier, at jeg vil kunne stoppe med god samvittighed. Indtil videre er jeg i hvert fald rigtig glad for, alle de oplevelser, som jeg har fået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *